Visutech Digital Academy

Visutech Digital Academy erbjuder intressanta och resultatinriktade events, utbildningar och seminarier för dig som jobbar med grafisk produktion. Allt med största vikt på att erbjuda de bästa seminarierna och föreläsarna. Dessutom skapas möjlighet till kunskapsutbyte med branschkolleger.

Vår värld förändras och så även vårt sätt att möta våra kunder och deras partners. Sociala medier har helt kullkastat våra traditionella vägar till möten. Vi går från monolog till dialog där användarna står i fokus och spelplanen är ett stort antal nya sociala arenor. Det här är ingen marginell eller tillfällig företeelse, den har kommit för att stanna! Med ”Visutech Digital Center” bygger vi oss därför in i den nya generationen! Här har vi skapat obegränsat med utrymme för ny teknologi och nya möjligheter på en ny arena!

Visutech Digital Academy bedrivs i den toppmo­derna facilitet som byggdes och invigdes förra året. Här finns democenter, konferensrum och vårt visionsrum med all önskad teknik.

Digital-Adademy-Team-300x199px

Visutech digital academy team

Visutech Digital Academy har ett team som är helt dedikerat för att driva eventen. Med Trond Nilsen, Helena Gustavsson, Jimmie Östman och Peter Sjögren i spetsen jobbar Visutech aktivt för att hitta något för alla funktioner inom tryckeriet.

 

Demo center

I Visutechs democenter riktar vi fokus mot de allra senaste produktionsnyheterna med allt ifrån web2print och flöden tillsammans med de senaste pressarna från HP Indigo, HPI 5600 och HPI 7600. Här finner ni nya totallösningar; in-, near- och offline, fullt integrerade med HP Indigo.

Låt er inspireras, vi har fyllt upp med broschyrer, böcker, kalendrar, visitkort, DM-DR, foto och fotoböcker m.m. Testa gärna att trycka era egna jobb! Varför inte med förhöjande effekter som prägling och UV-lackning variabel upp till 70 micron tjock - det är verkligen något att känna på!


Visionsrummet

Visutech nya visionsrum är byggt i bio/teaterform, fullspäckad med den allra senaste tekniken inom AV kommunikation. Målet är att öka förståelsen om vår vision gällande Grafiska industrins framtid. Detta vill vi göra tillsammans med våra kunder, leverantörer, partners och grafiska organisationer under vårt varumärke Visutech Digital Academy. 


Konferensrum

Alla lokaler är utrustade med trådlöst internet och whiteboard. LCD-TV och konferenstelefon går att få men måste bokas i förväg. I Visonsrummet finns tillgång till videoprojektor samt blurayspelare. Alla lokaler går att få möblerat efter önskemål förutom Visionsrummet.