Visutech Digital Academy

Visutech Digital Academy erbjuder intressanta och resultatinriktade events, utbildningar och seminarier för dig som jobbar med grafisk produktion. Vi jobbar aktivt för att hitta något för alla funktioner inom tryckeriet. Allt med största vikt på att erbjuda de bästa seminarierna och föreläsarna. Dessutom skapas möjlighet till kunskapsutbyte med branschkollegor, vilket främjar gemensam utveckling och ger inspiration till nya affärsmöjligheter.

Passion, kompetens och våra kunders verksamhet i fokus

Vår filosofi är sprungen ur vår passion för tryck och grafisk produktion, värdesättande av hög kompetens inom aktuella områden och alltid sätta våra kunders verksamhet i fokus. Vi arbetar aktivt för att underlätta och möjliggöra för våra kunder att få sin verksamhet att växa och vårt arbete präglas av tanken att växa tillsammans med våra kunder.

Democenter

I vårt democenter fokuserar vi på de allra senaste produktionsnyheterna med allt ifrån prepress och produktionsflöde tillsammans med efterbehandlingslösningar, in-, near- och offline, fullt integrerat med HP Indigo.

Anordna ditt event eller möte i våra lokaler

Våra toppmoderna lokaler inrymmer democenter, konferensrum och vårt visionsrum med all önskad teknik. Du kan hyra våra lokaler för egna möten, konferenser och events. När du hyr våra lokaler får du också tillgång till vårt kök och matsal och om ni önskar hjälper vi till med att ordna mat och fika.

Visionsrummet

Vårt visionsrum är byggt som en biosalong, utrustad med det senaste inom audiovisuell teknik. Målet är att tillsammans med våra kunder, leverantörer, partners och grafiska organisationer öka förståelsen om vår vision gällande grafiska industrins framtid.

Konferensrum

Vi har tre konferensrum i olika storlekar. Alla lokaler är utrustade med trådlöst internet, white-board och LCD-TV. Konferenstelefon går att få men måste bokas i förväg. Konferensrummen går att få möblerat efter eget önskemål.