HP Indigo utbildningsprogram


HP:s utbildningsprogram ger era operatörer kunskap och färdigheter som medför möjlighet att optimera kapaciteten i er HP Indigo. Det ökar effektiviteten och gör att ni kan få ut mer av pressen. Utbildningarna varvar teori med omfattande praktiska övningar i en gynnsam inlärningsmiljö. Kurserna hålls på svenska eller engelska. Kursmaterialet är på engelska.

Öka produktiviteten med utbildade operatörer

För att öka förmågan att effektivisera produktiviteten, vill vi uppmuntra er att se över utbildningsnivån hos era operatörer. I många fall kan operatörer smidigt och enkelt avhjälpa fel om de har adekvat utbildning och rätta kunskaper.

Vår tanke och förhoppning är att kunna underlätta för er att ha utbildade operatörer på rätt nivå och därigenom få färre och kortare produktionsstopp och ett minskat behov av extra service.

Visutech är certifierade att utbilda operatörer till:

  • Level 1 för HP Indigo 12000
  • Level 1 och Level 2 för HP Indigo Serie 2, HP Indigo 7X00 och HP Indigo 6X00

Information om utbildningar hos Visutech med hänseende till coronaviruset (covid-19).

Coronapandemins fortsatta utveckling och konsekvenser är svåra att förutse. Visutech bevakar situationen löpande och följer rekommendationer från våra myndigheter.
Vi är flexibla i upplägget av kurserna vad gäller datum och sammansättning av deltagare, för att möta era önskemål och för att försäkra oss om att vi kan ta till nödvändiga försiktighetsåtgärder så att ni känner er trygga med att gå en utbildning hos oss.

Kontakta Visutech OPC för att få veta mer om våra flexibla utbildningspaket.

Telefon: +46 31 743 41 01
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.