Visutech söker

Tekniker för support och service på distans i Mölndal.
Servicetekniker i Danmark

 


 

Tekniker för support och service på distans i Mölndal.


Som tekniker hos Visutech är du del av ett serviceteam på cirka 25 personer med hög kunskapsnivå och stor flexibilitet, vilket är en av de största serviceorganisationerna inom grafisk industri i Norden.

Du erbjuds ett utmanande och spännande jobb i en mycket innovativ miljö som kännetecknas av stark tillväxt och utveckling, tekniskt såväl som kommersiellt. Om du är intresserad av grafisk industri ligger Visutech i framkant av både teknik och innovation. Genom vårt nära samarbete med HP är vi en av de främsta leverantörerna av digitala produktionslösningar inom den grafiska industrin i Norden. Vårt fokus är främst försäljning av HP Indigo digitala tryckpressar samt deras samarbetspartners lösningar.

Om tjänsten

Visutech söker även tekniker för distansservice till vårt supportcenter i Mölndal. Satsningen på vårt center för distansservice och support kommer att innebära att Visutech kommer närmare kunden i det vardagliga arbetet och kan satsa mer på förebyggande service. Det kommer att leda till att den oplanerade servicetiden hos kunderna minskar och att maskinernas produktionstid ökar. I förlängningen bidrar det till att öka våra kunders möjlighet att producera mer i sina befintliga maskiner. Tjänsten som distanstekniker kommer även det att innebära resor, både inom Norden samt till HP:s träningscenter för utbildning.

Kunskaper och erfarenhet

• Goda kunskaper inom tryckteknik, elektronik och mekanik.
• Goda datorkunskaper och god administrativ förmåga.
• Kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.
• Erfarenhet av digitala tryckpressar såsom HP Indigo är meriterande.
• Erfarenhet av större printrar eller tryckpressar är av stort värde.
• Grundkunskaper om prepress-flöden är ett stort plus.
• B-körkort är ett krav.

Profil

Vi söker dig som är som är stresstålig och har god hand med kunder. Som person är du driven, serviceinriktad och har en förmåga att kunna samarbeta med olika typer av människor.

Kontakt

Låter detta intressant, skicka din CV och ett personligt brev till Karin Rinman på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Om Visutech

Visutech är en framstående leverantör av digitala produktionslöningar för den grafiska branschen på den nordiska marknaden. Passion och vision är två nyckelord som har skapat de framgångar vi har uppnått under de senaste 30 åren. Vårt fokus har alltid varit att underlätta och möjliggöra för våra kunder att få sin verksamhet att växa och vårt arbete präglas av tanken ”om att växa tillsammans med våra kunder”.

Visutech är en nordisk koncern med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland och med en omsättning på över 400 miljoner kronor. Vi är närmare 70 medarbetare, varav ungefär hälften är stationerade vid huvudkontoret i Mölndal strax utanför Göteborg.


Visutech er i fremgang og udvider serviceteamet i Danmark


Visutech er i stærk vækst, og vi søger en servicetekniker med placering i Jylland, som kan hjælpe os med at yde endnu bedre service til det danske marked.

Som servicetekniker hos Visutech er du en del af et serviceteam på ca. 25 personer med et højt vidensniveau og stor fleksibilitet, og teamet er en af de største serviceorganisationer i den grafiske industri i Norden.

Vi tilbyder dig et udfordrende og spændende job i et meget innovativt miljø, som kendetegnes af stærk vækst og udvikling, både teknisk og kommercielt. Hvis du er interesseret i grafisk industri, er Visutech på forkant, når det gælder teknik og innovation. Gennem vores nære samarbejde med HP er vi en af de største leverandører af digitale produktionsløsninger til den grafiske industri i Norden. Vores fokus er først og fremmest salg af HP Indigo digitale presser samt deres samarbejdspartneres løsninger.

Stillingen

Arbejdet som servicetekniker indebærer at give kunderne service og support, både ved personlige besøg samt via telefon i forbindelse med de produkter, Visutech sælger, såsom HP Indigo, ABG m.m. Du vil blive den lokale ekspert i virksomhedens produkter og det naturlige omdrejningspunkt for yderligere udvikling af Visutechs kunder, først og fremmest i dit nærområde. Du vil også blive bindeleddet mellem kunden og producenten, HP Indigo.

Viden og erfaring

  • Stor viden om trykketeknik, elektronik og mekanik.
  • Stort kendskab til computere
  • Du skal kunne udtrykke dig godt på både dansk og engelsk i både skrift og tale.
  • Erfaring med digitale trykpresser, såsom HP Indigo, er meriterende
  • Der lægges vægt på erfaring med større printere eller trykpresser.
  • Grundlæggende viden om prepress-forløbet er et stort plus.

Profil

Vi leder efter en person, som kan håndtere stress og er god til kundekontakt. Som person er du selvkørende, har et stort drive og evnen til at kunne samarbejde med forskellige typer af mennesker.

Kontakt

Hvis dette lyder interessant, så send dit CV og et personligt brev til Karin Rinman på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Om Visutech

Visutech er en fremtrædende leverandør af digitale produktionsløsninger til den grafiske branche på det nordiske marked. Passion og vision er to nøgleord, som har skabt den succes, vi har opnået i løbet af de seneste 30 år. Vores fokus har altid været at understøtte og gøre det muligt for vores kunder at få deres virksomhed til at vokse, og vores arbejde er præget af tanken ”hvis vores kunder vokser, så vokser vi også”.

Visutech er en nordisk koncern med aktiviteter i Sverige, Norge, Danmark og Finland og har en omsætning på over 400 millioner kroner. Vi er ca. 70 medarbejdere, hvoraf omkring halvdelen arbejder i hovedkontoret i Göteborg.

och god administrativ förmåga