Servicetekniker till Visutech A/S på Jylland

Visutech söker en servicetekniker bosatt på Jylland. Som tekniker hos Visutech är du del av ett serviceteam på cirka 20 personer med hög kunskapsnivå och stor flexibilitet, en av de största serviceorganisationerna inom grafisk industri i Norden.

Tjänsten
Arbetet som servicetekniker innebär att ge kunderna service och support, både genom personliga besök samt via telefon på de produkter som Visutech säljer såsom HP Indigo, ABG m.m. Du kommer att bli den lokala experten på företagets produkter och den naturliga länken för att vidareutveckla Visutechs kunder i framförallt ditt närområde. Du kommer också att bli länken mellan kunden och tillverkaren HP Indigo.

Profil
Vi söker dig som är som är stresstålig och har god hand med kunder. Som person är du självgående, driven och har en förmåga att kunna samarbeta med olika typer av människor.

Kunskaper och erfarenhet
Du bör ha goda kunskaper inom tryckteknik, elektronik och mekanik. Du ska även ha goda datorkunskaper samt kunna uttrycka dig väl på både danska och engelska i såväl tal som skrift. Erfarenhet av digitala tryckpressar såsom HP Indigo är meriterande, men även erfarenhet gällande större printrar eller tryckpressar är av stort värde. Grundkunskaper om prepress-flöden är ett stort plus.

Om Visutech
Visutech är en koncern med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Huvudkontoret finns i Sverige. Visutech är med sitt nära samarbete med HP en av de största leverantörerna på den nordiska marknaden när det gäller digitala produktionslöningar för den grafiska branschen. Vi är idag närmare 50 medarbetare i Norden.

Kontakt
Låter detta intressant, skicka din CV och ett personligt brev till Karin Rinman på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..