Boxon System investerar vidare i HP Indigo

Ett av Nordens ledande förpacknings- och märkningsföretag väljer att vidareinvestera i digital offsetproduktion med HP Indigo. I dagarna installeras företagets nya HP Indigo WS6800 och företagets transformering tar ytterligare steg.

Etikett- och förpackningsproduktion går allt mer hand i hand. Att kunna hantera så väl kartong som självhäftande material digitalt blir mer fördelaktigt och därmed lönsamt.

– Etiketter och förpackning samspelar allt mer och som leverantör av båda produkterna kan Boxon leverera en totallösning till våra kunder som bidrar till att framhäva varumärket och produkten. Med den senaste tekniken är tryckresultatet svårslaget samtidigt som vi tar ansvar för materialval, kvalitet och leveranstider, menar Lotta Samuelsson, VD vid Boxon Systems.

– Företaget Boxon transformerar nu sin konventionella produktion ytterligare med en maskin som med fördel hanterar både kartong och etikettmaterial. Det passar företagets kunder utmärkt. Boxon är ett bra exempel på hur lönsamt det kan bli att producera bägge delar digitalt. Inte minst är vinsterna logistiskt sett verkligen fördelaktiga. Tryckkvaliteten blir samma höga kvalitet som marknaden idag vant sig vid och förväntar sig av HP Indigo, säger Rickard Ådén, Visutech.

För mer information, kontakta gärna:
Rickard Ådén, Visutech
+46 (0)31 - 743 41 06 eller
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Boxon är ett av Nordens ledande förpacknings- och märkningsföretag. Företagets starka affärsområden är förpackning, intelligent märkning och bulkhantering. Företaget har en stark närvaro och kunder i flera europeiska länder och en snabbt växande verksamhet i Kina.