Visutech förstärker inom digitala förpackningar med Niclas Björkholtz

Niclas Björkholtz börjar den 1 februari som ny kategorichef för kartong- och förpackningstryck hos Visutech. Niclas har varit i förpackningsbranschen i nästan 20 år och senast som VD för Smurfit Kappa Onwell.

– Att jobba i förpackningsbranschen är otroligt utmanande och givande. Varumärkesägarna kräver ständigt lösningar som är kreativa och säljande mot konsument samtidigt som de skall vara optimerade för den bästa logistiken. Jag har haft äran att få befinna mig i denna bransch i nästan tjugo år, berättar Niclas.

– Nu när jag har valt att gå vidare så fortsätter jag att utveckla förpackningsbranschen med digital tryckteknik. En teknik som möjliggör än mer kreativa och säljande lösningar för att skapa morgondagens framgångar. Det är dags för en mogen bransch att kliva in i den digitala världen, sammanfattar Niclas.

För mer information, kontakta:
Jan-Olof Jungersten, Visutech på +46 31-743 41 00 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För bildmaterial, kontakta:
Ann Klingnäs, Visutech på +46 31-743 41 00 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.