Mjukvaruspecialist sökes


Visutech söker en mjukvaruspecialist för support, installation och utbildning av produkter för arbetsflöden och automation inom den grafiska branschen. Visutech har en av de största serviceorganisationerna inom grafisk industri i Norden. Som mjukvaruspecialist hos Visutech är du en del av ett serviceteam på cirka 20 personer med hög kunskapsnivå och stor flexibilitet utplacerade runt om i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Tjänsten

Arbetsuppgifterna består bl.a. av att installera och underhålla produkter för grafiska arbetsflöden såsom HP Indigos RIPar, Production Centre och Composer.

Du kommer också att använda och anpassa system för automatisering av grafisk produktion som t.ex. Enfocus Switch och ESKO Automation Engine.

I arbetet ingår även att kunna utbilda våra kunder i handhavandet av HP Indigos mjukvaruprodukter.

Då våra kunder finns över hela Norden kommer en stor del av arbetat att ske via telefon och TeamViewer, men vid installationer etc. kommer det även att krävas resor.

Placering

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Mölndal.

Profil

Vi söker dig som är som är stresstålig och har god hand med kunder. Du behöver vara flexibel då det ibland kan uppkomma arbete på annat ort med kort varsel. Som person är du självgående, driven och har en förmåga att kunna samarbeta med olika typer av människor.

Kunskaper och erfarenhet

Vi söker dig som är generellt datorkunnig och intresserad av att jobba med arbetsflöden och automation inom grafisk industri.

Du ska ha goda kunskaper i Adobe CC (InDesign, Photoshop, Illustrator). Det är ett plus om du kan hantera enklare programmering i JavaScript.

Erfarenhet gällande större printrar eller tryckpressar samt arbetsflöden inom grafisk industri är av stort värde, dock inget krav.

Tjänsten innebär att du kommer i kontakt med ett flertal olika produkter som hela tiden utvecklas, så det krävs att du självständigt kan söka upp och tillgodogöra dig information runt dessa. Genom Visutech finns HPs kursutbud tillgängligt för kompetensutveckling.

Du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska samt har lätt för att förstå norska och danska, i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Om Visutech

Visutech är en koncern med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Huvudkontoret finns i Sverige. Visutech är med sitt nära samarbete med HP en av de största leverantörerna på den nordiska marknaden när det gäller digitala produktionslöningar för den grafiska branschen. Vi är idag närmare 50 medarbetare i Norden.

Kontakt

Låter detta intressant, skicka din CV och ett personligt brev till Karin Rinman på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..