Full fart på Labelexpo


Labelexpo i slutet av september bjöd på full fart både i antal besökare och försäljningsframgångar. Visutech fanns förstås på plats för att möta upp de nordiska kunderna och branschkollegor. På mässan kom också ett flertal spännande affärer till avslut.

4Labels från Danmark, en specialist inom etikettryck för hushållsartiklar samt mat och dryck, tecknade avtal om ytterligare en HP Indigo WS6800 digital press. Investeringen är en konsekvens av en kraftig kapacitetsexpansion som ligger till följd av de framgångar 4Labels har skapat. Den nya tryckmaskinen installeras i 4Labels nya produktionsanläggning senare i år.

Den norska etikettproducenten Ellco Etikett investerar vidare i digital offset genom en HP Indigo WS6800 digital press tillsammans med en ABG Digicon Series 3 FASTTRACK.

StrongPoint Labels kompletterar sin redan starka maskinpark med två stycken ABG Digicon Series 3, en till Norge och en till Sverige.

PRNT är experter på klistermärken, dekaler och etiketter och satsar nu vidare med digital offset genom att investera i en HP Indigo WS6800 digital press.

För mer information, kontakta:
Johan Lidström, Sales Manager, Visutech
+46 (0)31 - 743 41 05 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.