LaserTryk.dk i Danmark blir först i Norden med två stycken HP Indigo 12000!


lasertryk-logo 200x46Danska tryckerikoncernen Lasertryk.dk ökar flexibiliteten och höjer kvaliteten i sin digitala produktion genom att investera i två stycken nya HP Indigo 12000. Den första pressen är redan levererad och installerad av Visutech och den andra pressen ska installeras under april månad.

HP Indigo – det bästa av två världar
HP Indigo 12000 är ett högpresterande flaggskepp inom digitaltryck som trycker i B2-format och av absolut högsta tryckkvalitet. HP Indigo-tekniken förenar det bästa från två världar: offsettryckets höga kvalitet tillsammans med digitaltryckets alla fördelar, från låga uppstartskostnader till alla möjligheter med variabeldata.

Ökad flexibilitet och snabb leverans
Genom erfarenhet vet LaserTryk.dk att många tryckkunder uppskattar möjligheten till en snabb leverans, gärna samma dag som ordern är lagd, och väljer att investera i två stycken maskiner för att öka flexibiliteten och förmågan att hantera snabba ordrar.

– Med investeringen utvidgar vi kapaciteten hos vår digitaltryckavdelning, vilket passar väl med det faktum att fler och fler av våra kunder vill ha trycksakerna utlevererade samma dag som vi tar emot filen för tryck, berättar Anders Grønborg, koncernchef och VD hos LaserTryk.dk.

Pappersstorlek i B2-format
En annan stor fördel med HP Indigo 12000 är möjligheten till att trycka i B2-format. För LaserTryk.dk innebär det att de kan erbjuda sina kunder den unika kombinationen av stort format och digitaltryck, för produktion av A2- och B2-affischer.

– Vi är säkra på att många av våra kunder kommer att uppskatta att de nya maskinerna kan trycka i B2-format. Att kunna erbjuda B2-affischer till väldigt förmånliga priser, kommer verkligen att skapa rörelse på marknaden, fortsätter Anders Grønborg.

Digitaltryck med hög offsetkvalitet
– Slutligen vill jag även nämna kvaliteten. Att vi kan erbjuda små upplagor i sann offsetkvalitet är en uppenbar fördel som vi är glada att kunna presentera för våra kunder, avslutar Anders Grønborg.

LaserTryk.dk ser fram emot en mångsidig och stabil produktion, med både stora och små upplagor i offsetkvalitet, och förväntar att de två maskinerna framöver kommer att producera motsvarande cirka 125 miljoner A4 färgsidor per år.

För mer information, kontakta:
Per Arild, Country Manager Danmark, Visutech
+45 31 20 10 22 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.