PÅ Media investerar i en ny HP Indigo 5900 digital press som ger stora möjligheter


PÅ Media har signerat med Visutech för en helt ny 7-färgs digital offsetpress som erbjuder en stor palett med möjligheter. För PÅ Medias kunder innebär det att de kan vara extra kreativa till en rimlig kostnad Indigobok2 samt få snabba ledtider även vid utmanande effekttrycksaker.
Detta kommer att uppskattas varmt av de kreativa byråer, marknadsavdelningar och många fler som arbetar med tryckproduktion och vill sticka ut och vara mer unika med sina trycksaker.

PÅ Media kommer bland annat att kunna erbjuda sina kunder att trycka digitalt på substrat ända upp till 600 micron, matt och blank partiell effekt, trycka vitt på kulörta och transparenta material, Pantonefärger, trycka med light-färger, fluorescerande färger, trycka på canvasmaterial, samt med Invisible red ink för säkerhetstryck.

I HP Indigo går det bra att trycka papper och kartong från i princip hela sortimentet från de flesta pappersleverantörer. PÅ Media kommer att med sin nya tryckpress kunna erbjuda att hantera grövre kartong än de flesta i Sverige som kan trycka digitalt i arkpress.


Om PÅ Media
PÅ Media är en prisbelönad kreativ produktions- och kommunikationsbyrå med eget tryckeri. PÅ Media är den nya tidens kreativa produktionsbyrå och kommunikationsbyrå som erbjuder en helhet vare sig det är tryckt eller digital produktion och kommunikation. PÅ Media producerar datadriven flerkanalskommunikation som Crossmedia Marketing och har gjort det sedan 2009. För övrigt har PÅ Media varit verksamt sedan år 2000. PÅ Media sitter med eget tryckeri och storformatsproduktion i Stockholm. PÅ Media står för hög kvalitet, service, leveranssäkerhet och en tydlig miljöpolicy och är FSC®-certifierade av Rainforest Alliance. Läs mer på www.pamedia.se.

Publicerat: 180621