Henrix och Vettertryck slås ihop och den digitala produktionen utökas med digital offset


Den 1 Maj 2019 slås Vettertryck ihop med Henrix och verksamheten drivs vidare under namnet Henrix. Sammanslagningen gör att Henrix kommer att kunna erbjuda kunderna ett bredare utbud av tjänster med samma goda service, höga kvalitet och flexibilitet.

Henrix digitaltrycksproduktion kompletteras nu med digital offset, genom Vettertrycks HP Indigo digitala offsetpress. Det är en HP Indigo 7000 som är utrustad med sex färgverk. De extra färgverken används främst för vit färg och för att simulera PMS-färger med HP IndiChrome.

Henrix erbjuder ett brett produktutbud inom trycksaker, förpackningar, profil och produktmedia samt arbetskläder och den digitala offsetpressen passar för det breda utbudet av produkter. I sin HP Indigo kan Henrix trycka på ett stort spektrum av papper, både tunnare och tjockare, färgade och ofärgade samt på flera andra typer av material som plast och transfermedia.

Kvaliteten hos digitalt offsettryck matchar traditionellt offsettryck och erbjuder samtidigt digitaltryckets alla fördelar, med snabbare ledtider och större flexibilitet. Det skapar nya möjligheter för Henrix kunder.

För mer information, kontakta:

Johan Gustafsson, Visutech
+46 (0)705 50 05 74 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Joel Lagerkvist, Vettertryck/Henrix
+46 (0)7036 38 70 56 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Publicerad: 190426