HP PrintOS Marketplace


PrintOS
är ett molnbaserat operativsystem innehållande en uppsättning appar som driver produktivitet och inspirerar till innovation, för att maximera prestandan hos tryckpressen, på produktionsgolvet och i företagets verksamhet. Nu erbjuder PrintOS en rad resurser för att du ska få tillgång till de senaste resurserna, filerna och nyheterna för att fortsätta utveckla din verksamhet.

PrintOS-Marketplace-welcome

Under fliken ”Marketplace GROWTH” hittar du ett komplett utbud av information, produktpresentationer, videor, broschyrer, policydokument och webbseminarier – allt som täcker hela den nya uppsättningen av HP Indigo-pressar och färger.

PrintOS-Marketplace-growth

På sidan ”Marketplace IDEAS” kan du ladda ner hundratals exempelfiler i original för alla slags applikationer – från kommersiellt tryck och fotoprodukter till vikbar kartong och förpackningar samt från tryckkänsliga etiketter till flexibla förpackningar, påsar, specialtryck och krympplast – för att hjälpa till att demonstrera och visa upp funktionerna i din HP Indigo.

PrintOS-Marketplace-ideas

PrintOS Marketplace uppdateras ständigt med fler filer och utbildningsresurser och målet är att allt nytt material ska nå dig på en gång. Nytt material håller på att tas fram, inklusive fler videor, prover, FAQ och tekniska höjdpunkter.