Digital Etikett i Norge investerar i digital efterbehandling och blir först i Norden med en ABG Digicon Series 3 med JetFX-modul.


Digital Etikett i Norge fortsätter att hålla sig i framkant när det gäller ny teknik och innovation och den senaste investeringen i en ny ABG Digicon Series 3 med JetFX-modul är inget undantag. Det är en digital efterbehandlingsenhet som kan applicera såväl statiska som variabla lack- och folieeffekter samt ett flertal andra effekthöjande tilltryck.

En fördel med digital efterbehandling jämfört med konventionell är att du kan variera designen på utsmyckningen utan att behöva extra verktyg. Lack och folie kan appliceras i ett pass och mycket fina detaljer kan tryckas tillsammans med mer kraftiga utsmyckningar.

Maskinen levereras och installeras av Visutech är redo att tas i bruk av Digital Etikett efter sommaren.

ABG-Digicon-series-3-JetFx-Labels ABG-Digicon-series-3-JetFx
ABG Digicon series 3 JetFx

För mer information, kontakta:

Anders Wulff, Visutech, på +46 73-543 00 39 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

_______________________________________________

Visutech är verksamt sedan 1988 och har en stark position som helhetsleverantör av digitala lösningar för den grafiska branschen i Norden. Visutech är HP Indigos partner i Norden sedan lanseringen 1994. Verksamheten bedrivs i Sverige, Norge, Danmark och Finland med huvudkontor i Göteborg. För mer information se www.visutech.se.

 

Publicerad: 200703