4Labels adderar värde till sitt digitaltryck med en ny ABG Digicon Series 3


Visutech har precis slutfört installationen av 4Labels nya efterbehandlingsutrustning, en ABG Digicon Series 3, hos etikettproducenten i Onsild utanför Hobro i Danmark. Nyckeln till framgång för 4Labels är att ha en tydlig förståelse för kundernas behov, viljan att ta det extra steget för att lösa omöjliga uppgifter och ett mål att aldrig kompromissa med kvalitet och miljö.

Med den nya ABG Digicon Series 3 på plats kommer 4Labels att kunna erbjuda sina kunder digitaltryck, förädling och efterbehandling av premiumetiketter och flexibla förpackningar, allt under ett och samma tak. 4Labels produktionsutrustning består nu bland annat av två HP Indigo 6x00 digitala tryckpressar och, förutom den nya efterbehandlingsutrustningen, även en ABG Digicon Series 2.

ABG Digicon-serien 3 är uppbyggd av moduler och har därför kunnat skräddarsys och enkelt anpassats precis efter de önskemål och behov som 4Labels hade.

Den nya ABG Digicon Series 3 är utrustad med modulen Big Foot för varmfoliering och prägling, ett flexoverk för till exempel partiell eller heltäckande lack, en modul för screentryck som möjliggör att framhäva logotyper, taktilt tryck, upphöjd skrift, varningstrianglar, braille och många andra effekter, en lamineringsmodul, samt moduler för stansning och skärning. Dessutom har mer avancerade säkerhetsfunktioner även lagts till i listan över möjligheter som 4Labels nu kan erbjuda sina kunder. Det finns onekligen möjlighet att erbjuda kunderna många olika typer av iögonfallande bearbetning och att addera värde till etiketterna.

4labels Digicon-series-3 1 4labels Digicon-series-3 2 4labels Digicon-series-3 3

För mer information, kontakta:

Henrik Dencker, Visutech A/S, på +45 53 52 24 22 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Publicerad: 20-09-04