Addbrand satsar vidare med digitalt offsettryck - investerar i en HP Indigo 7900


Addbrand i Bankeryd utanför Jönköping satsar vidare på digital offset med HP Indigo. De har sedan tidigare två HP Indigo 5500 och nu byter de ut en av dessa mot en HP Indigo 7900 och höjer därmed produktiviteten samtidigt som de utökar sina möjligheter.HP-Indigo-7900-Digital-Press 300x182

Addbrands nya HP Indigo 7900 har plats för sju färger, vilket öppnar upp för en mängd olika applikationsmöjligheter.

Att trycka med vit färg gör det möjligt för Addbrand att erbjuda ett större, mer mångsidigt och varierat utbud av tryckmaterial med färgade papper, plast och transparenta material, som till exempel transfer.

Med sju färgverk i tryckpressen finns också tillgång till en färgrymd utöver det vanliga genom tryck med CMYK plus Orange, Violett och Grönt (HP IndiChrome Plus) samt simuleringar av PANTONE®-färgskalan som kan göras med hög precision direkt i tryckpressen.

Visutech kommer att leverera och installera den nya tryckpressen hos Addbrand i början av 2021.

För mer information, kontakta:

Johan Gustafsson, Visutech, på +46 (0)705 50 05 74 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

_______________________________________________

Addbrand startade 1991 och har på de knappa 30 åren gått från 3 miljoner till 250 miljoner i omsättning. Addbrand levererar varor och tjänster till det grafiska mellanledet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. För mer information se www.addbrand.se.

_______________________________________________

Visutech är verksamt sedan 1988 och har en stark position som helhetsleverantör av digitala lösningar för den grafiska branschen i Norden. Visutech är HP Indigos partner i Norden sedan lanseringen 1994. Verksamheten bedrivs i Sverige, Norge, Danmark och Finland med huvudkontor i Göteborg.

_______________________________________________

Publicerad: 2020-11-16