TMG investerar stort i Stockholm med en HP Indigo 15K


Taberg Media Group, en av Sveriges största leverantörer inom grafiska produkter och tjänster väljer återigen att investera i HP Indigo. I oktober installerade Visutech en HP Indigo 15K i TMGs lokaler i Bromma. Taberg Media Group är en av Visutechs största kunder med nu totalt fyra HP Indigo pressar i koncernen.

– Ökade krav på korta leveranstider med premiumkvalité och variabeltryck i större format
gjorde valet enkelt, säger Tomas Eklund, VD för TMG Sthlm AB

HP Indigo 15K – Digitaltryck med sex färgverk i B2-fomat

HP Indigo 15K är en högpresterande digital offsetpress som trycker i B2-format och med absolut högsta tryckkvalitet. En stor fördel med HP Indigo 15K är möjligheten till digitaltryck i B2-format, vilket både ökar produktionskapaciteten och breddar utbudet av applikationer. För TMG innebär det att man kan erbjuda kunderna den unika kombinationen av stort format och digitaltryck.

Fler färger öppnar upp för nya applikationsmöjligheter

Sex färgverk öppnar upp för nya applikationsmöjligheter med specialfärger samt ett större och mer mångsidigt utbud av tryckmaterial. Med primer i ett av de sex färgverken kan TMG erbjuda fler obestrukna papper och med vit färg i tryckpressen möjliggörs kreativa designlösningar på färgade papper och transparenta material. Ett extra färgverk kan också användas för Light Light Black som gör gråtonade övergångar mjukare vilket ytterligare förbättrar högkvalitativa bilder. HP Indigos digitala tryckteknologi med flytande offsetfärg besitter offsettryckets höga produktivitet och kvalitet men innehar också digitaltryckets alla fördelar såsom låga uppstartskostnader, hög flexibilitet och alla möjligheter med variabeldata.

– Vi på Visutech är stolta och glada över fortsatt och utökat förtroende. Med en HP Indigo 15K
kommer man åt nya applikationer och tillsammans med befintlig HP Indigo 7900 blir det ett komplett erbjudande, säger Patrik Agblad, Sales Executive GCP på Visutech.

HPI 15K

För Mer information kontakta:

Johan Gustafsson
Säljchef Visutech
+ 46 705 500 574
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Published: 2022-11-02