Skilltryck stärker sin kapacitet genom investering i Kyocera TASKalfa Pro 15000c från Visutech

Skilltryck fortsätter att framtidssäkra sin produktion genom en ny investering i den avancerade Kyocera TASKalfa Pro 15000c från Visutech. Investeringen befäster Skilltrycks ställning som en innovativ tryckpartner och stärker ytterligare deras produktionskapacitet.

Kyocera TASKalfa Pro 15000c kommer att ersätta sammanlagt två befintliga tonermaskiner, vilket inte bara innebär en betydande kostnadsbesparing för Skilltryck, utan också en ökad produktionskapacitet. Med en redan imponerande HP Indigo 7600 i sin maskinpark har Skilltryck byggt en stark grund för sin tryckproduktion. Genom att lägga till Kyocera TASKalfa Pro 15000c i mixen skapar de en unik kombination av teknologier – en perfekt symbios av digital offset och ark inkjet – det bästa av två världar.

Kyocera TASKalfa Pro 15000c är en avancerad vattenbaserad inkjet-press som inte bara garanterar enastående tryckkvalitet, utan också garanterar en miljövänlig produktion. Med sin innovativa och hållbara teknik minimerar maskinen miljöpåverkan genom vattenbaserad inkjet. En ytterligare stor fördel med Kyocera TASKalfa Pro 15000c är dess exceptionellt låga energiförbrukning i jämförelse med liknande tryckpressar på marknaden. Detta är helt i linje med Skilltrycks övergripande hållbarhetsstrategi och deras engagemang för att minska sin klimatpåverkan. Genom att välja denna banbrytande press visar Skilltryck tydligt sin vilja att investera i teknik som inte bara levererar högkvalitativa resultat utan också minskar deras ekologiska fotavtryck.

Martin Holmberg– Tillsammans med Visutech tar vi nästa steg i vår resa mot en mer hållbar och miljövänlig produktion samtidigt som vi ökar vår kapacitet och konkurrenskraft rejält. Kyocera TASKalfa Pro 15000c är ett utmärkt komplement till såväl vår traditionella offset som den digitala offset-teknologin vi har i HP Indigo 7600. Nu ser vi fram emot att få möta både gamla och nya kunder och berätta om de möjligheter som denna investering innebär, säger Martin Holmberg, VD på Skilltryck AB.

 

För Mer information kontakta:

Patrik Agblad
Visutech
+46 (0)735 07 67 63
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


_______________________________________________

 
Visutech är en av de främsta leverantörerna på den nordiska marknaden när det gäller digitala produktionslösningar för den grafiska branschen. Visutech grundades 1988 och verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Danmark och Finland med huvudkontor i Göteborg.

Visutech har ett heltäckande sortiment av utrustning för civil-, etikett- och förpackningstryck från de mest framstående leverantörerna. Tillsammans med en kompetent serviceorganisation skapas de bästa förutsättningarna för Visutechs kunder. Serviceorganisationen är en av de största inom grafisk industri i Norden vilket garanterar för snabb service och support med bred kompetens och flexibilitet. För mer information se www.visutech.se.
 

 

Published: 2023-08-22