Visutech breddar sitt sortiment och presenterar nyheter på Sign & Print Scandinavia 2023

Visutech storsatsar på Sign & Print Scandinavia och visar i två montrar hela Visutechs breda produktportfölj – från digitalt till analogt och allt där emellan.   

Visutech sätter alltid kundbehovet i centrum och strävar efter att erbjuda det senaste inom grafisk tryckteknologi. Med nya samarbeten stärker Visutech sin position som en ledande leverantör inom den grafiska branschen.

I monter C20 visar vi live säljsuccén Kyocera TASKalfa Pro 15000c, som på kort tid har erövrat 25% av den nordiska arkinkjet marknaden. Det kommer också finnas möjlighet utforska HP Indigos digitala offset-teknik, från instegsmodellen HP Indigo 7eco till giganten HP Indigo 100K.

I Monter C10 presenterar vi stolt nyheterna och hela bredden i vår produktportfölj från vår nya samarbetspartner FUJIFILM. På plats i montern kommer experter från FUJIFILM att vara tillgängliga för att svara på frågor om både Integrated Printbars samt Jetpress 750S. Här visas även för första gången på mässa i Norden Revoria Press PC1120 live – en banbrytande produkt som markerar nästa nivå inom digital tryckteknik med möjlighet till sex special färger utöver CMYK.

JohanG 3 webb

 

"Deltagandet på Sign & Print Scandinavia är en fantastisk möjlighet för oss att visa vårt åtagande för innovation och kundfokus", säger Johan Gustafsson, säljchef i Norden på Visutech. "Vi är särskilt glada över att kunna visa upp två olika tryckteknologier på en och samma mässa i Norden. Detta markerar ytterligare ett steg framåt i vår strävan efter att erbjuda våra kunder det allra bästa inom grafisk tryckteknologi."

 

För Mer information kontakta:

Johan Gustafsson
Visutech
+46 705 500 574
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


_______________________________________________

 
Visutech är en av de främsta leverantörerna på den nordiska marknaden när det gäller digitala produktionslösningar för den grafiska branschen. Visutech grundades 1988 och verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Danmark och Finland med huvudkontor i Göteborg.

Visutech har ett heltäckande sortiment av utrustning för civil-, etikett- och förpackningstryck från de mest framstående leverantörerna. Tillsammans med en kompetent serviceorganisation skapas de bästa förutsättningarna för Visutechs kunder. Serviceorganisationen är en av de största inom grafisk industri i Norden vilket garanterar för snabb service och support med bred kompetens och flexibilitet. För mer information se www.visutech.se.
 

 

Published: 2023-08-30