Sandéns Security Printing AB satsar på ny press från Visutech för en högre kapacitet och med flera specialfärger

Sandéns Security Printing AB som är en ledande aktör inom säkerhetstryck, är glada att meddela sin senaste investering i en tryckpress, Revoria Press PC1120, från Visutech. Denna investering markerar ett viktigt steg i Sandéns Security Printing AB strävan att förbättra kvaliteten och bredden på sina tryckprodukter samt öka sin produktionskapacitet.

Sandéns Security Printing AB har länge varit en av de främsta leverantörerna av säkerhetstryck, och deras nya investering i Revoria Press PC1120 stärker deras position ytterligare. Den nya maskinen erbjuder flera fördelar som kommer att gynna företaget och dess kunder. Med den nya investeringen Revoria Press PC 1120 kan företaget nu äntligen erbjuda specialfärger såsom silver och vitt, vilket Sandéns Security Printing AB har sett en ökad efterfrågan av från marknaden. Detta ger företaget möjlighet att leverera ännu mer skräddarsydda och innovativa tryckprodukter till sina kunder.

Fujifilm Revoria Press PC1120 är en avancerad digital tonerpress som erbjuder hög kvalitet och skarpa färger, vilket innebär imponerande tryckresultat med hög detaljrikedom och färgprecision. Dess förmåga att använda specialfärger som vitt och silver ger enastående kreativa möjligheter och differentiering av utskrifter. Maskinens snabbare utskriftshastigheter ökar produktionskapaciteten och effektiviteten av tryckverksamheten. Fujifilms teknik och innovation genomsyrar Revoria Press PC1120 och garanterar pålitlig prestanda samt högkvalitativa utskrifter. 


Fujifilm har tagit trycktekniken till en ny nivå med introduktionen av den avancerade Static Eliminator, en innovativ komponent som förbättrar prestanda och kvalitet i Revoria Press PC1120. Denna teknologi hjälper till att eliminera statisk elektricitet från utskrifterna, vilket minskar risken för oönskade problem som kan uppstå på grund av statisk elektricitet under tryckprocessen. Static Eliminator är ännu ett exempel på Fujifilms engagemang för att erbjuda pålitliga och högkvalitativa lösningar för den grafiska branschen, och det är en viktig funktion som gör Revoria Press PC1120 ännu mer imponerande och mångsidig. Med denna teknologi kan användarna vara säkra på att deras tryckprodukter kommer att vara fria från störande effekter av statisk elektricitet och att resultatet blir av högsta möjliga kvalitet.

Sandéns Security Printing AB val av Visutech som leverantör beror till stor del på deras erfarna serviceorganisation. Visutech kommer att hålla den nya utrustningen i toppskick och erbjuda pålitlig support vid behov. Den senaste investering understryker även Sandéns Security Printing AB engagemang för högkvalitativa och innovativa säkerhetstryck, företaget ser fram emot att dra nytta av pressens avancerade fördelar för att fortsätta vara en pålitlig partner inom säkerhetstryck.

Martin Sandén, VD på Sandéns Security Printing AB, uttryckte följande om investeringen: "Vi ser en potential i att mer flexibelt kunna använda specialfärger som t.ex. vitt och silver, detta ger oss möjlighet att även erbjuda marknaden digitaltryckta specialeffekter vilket vi hoppas på och tror skall generera oss fler nya affärsmöjligheter. Den nya pressen erbjuder också en betydligt större kapacitet än vår nuvarande lösning. Dessutom ser vi såklart stor nyttan av Visutechs serviceorganisation."

Sandens-Security-Printing 230920 webb
Patrik Agblad, Sales Executive GCP på Visutech(tv) skakar hand med Tore Löfvendahl, Produktionschef på Sandéns Security Printing AB tillsammans med Jockum Carlbom, Projektledare – Digitaltryck på Sandéns Security Printing (th).
 

FÖr mer information, kontakta:

Patrik Agblad
Visutech
+46 (0)735 07 67 63
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 
_________________________

Visutech är en av de främsta leverantörerna på den nordiska marknaden när det gäller digitala produktionslösningar för den grafiska branschen. Visutech grundades 1988 och verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Danmark och Finland med huvudkontor i Göteborg.

Visutech har ett heltäckande sortiment av utrustning för civil-, etikett- och förpackningstryck från de mest framstående leverantörerna. Tillsammans med en kompetent serviceorganisation skapas de bästa förutsättningarna för Visutechs kunder. Serviceorganisationen är en av de största inom grafisk industri i Norden vilket garanterar för snabb service och support med bred kompetens och flexibilitet. För mer information se www.visutech.se.
 

 

Published: 2023-09-20