Passion, kompetens och våra kunders verksamhet i fokus.

Visutech är en av de främsta leverantörerna på den nordiska marknaden när det gäller digitala produktionslösningar för den grafiska branschen. Visutech grundades 1988 och verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Danmark och Finland med huvudkontor i Göteborg.

Vår verksamhet präglas av vår passion för tryck och grafisk produktion, hög kompetens och en strävan att ligga i framkant vad gäller teknik, värdeskapande och innovation. Alltid med våra kunders verksamhet i fokus.

Vi väljer vårt sortiment noga för att kunna leverera marknadens bästa tekniska lösningar som tillsammans med vår service och support med hög kunskapsnivå och teknisk expertis ger våra kunder trygghet i deras produktion.

Vår serviceorganisation är en av de största inom grafisk industri i Norden vilket garanterar för snabb service och support med bred kompetens och flexibilitet.

Visutech är HP Indigos exklusiva partner i Norden sedan lanseringen av Indigo 1994 och distributör i Skandinavien för Kyoceras produktionsserie med vattenbaserad inkjet sedan 2021. Med digital offset från HP Indigo och vattenbaserad produktionsinkjet från Kyocera erbjuder vi ett komplett sortiment av utrustning för såväl civiltryck som etikett- och förpackningstryck.

Utöver tryckpressarna erbjuder vi utrustning för efterbehandling från ABG International och C.P. Bourg, samt maskiner från Scodix för digital tryckförädling.

Genom Visutech Digital Academy arrangerar vi utbildningar och kostnadsfria event med kompetensdelning och kunskapsspridning i aktuella ämnen för den grafiska branschen.

Organisation

Visutech är en nordisk koncern med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Huvudkontoret ligger i Mölndal strax utanför Göteborg.

Visutech AB Moderbolag
Visutech Digital AB Sälj- och servicekontor i Sverige
Visutech A/S Sälj- och servicekontor i Danmark
Visutech AS Sälj- och servicekontor i Norge
Visutech Oy Sälj- och servicekontor i Finland