Om Visutech


Passion, kompetens och våra kunders verksamhet i fokus.

Visutech är en framstående leverantör av digitala produktionslösningar för den grafiska branschen på den nordiska marknaden. Visutech grundades 1988 och verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Danmark och Finland med huvudkontor i Göteborg.

Vår verksamhet präglas av vår passion för tryck och grafisk produktion, hög kompetens och en strävan att ligga i framkant vad gäller teknik, värdeskapande och innovation. Alltid med våra kunders verksamhet i fokus.

Vi har en serviceorganisation som är en av de största inom grafisk industri i Norden och erbjuder service och support med hög kunskapsnivå och stor flexibilitet.

Vi väljer noga vårt sortiment och utbud för att kunna leverera de bästa tekniska lösningar på marknaden och tillsammans med det höga tekniska kunnandet erbjuda stabilitet och trygghet i våra kunders produktion.

Visutech har ett nära samarbete med HP och är HP Indigos exklusiva partner i Norden sedan lanseringen av Indigo 1994. Utöver HP Indigo digitala tryckpressar och HP PageWide Industrial pressar erbjuder vi utrustning för efterbehandling från ABG International och C.P. Bourg, samt maskiner från Scodix för digital tryckförädling.

Genom Visutech Digital Academy arrangerar vi utbildningar och kostnadsfria event med kompetensdelning och kunskapsspridning i aktuella ämnen för den grafiska branschen.

Organisation

Visutech är en nordisk koncern med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Huvudkontoret ligger i Mölndal strax utanför Göteborg.

Visutech AB Moderbolag
Visutech Digital AB Sälj- och servicekontor i Sverige
Visutech A/S Sälj- och servicekontor i Danmark
Visutech AS Sälj- och servicekontor i Norge
Visutech Oy Sälj- och servicekontor i Finland