Visioner & Transmissioner


VISUTECH Jan-Olof Jungersten webbJan-Olof Jungersten är VD och grundare av Visutech och har över 30 års erfarenhet inom den grafiska branschen. Transformationen inom förpackningsindustrin blir hans femte yrkesmässiga transformation efter mobiltelefon, hemmadator, satellit-tv och kommersiellt tryck.

Jan-Olof drivs av en passion för transmissioner och en kärlek till lågkonjunkturer. Den kärleken och passionen har drivit honom till att skriva om sina visioner.

Jan-Olof har författat tre böcker, varav den senaste utkom 2018 och handlar om nästa stora transformation – Förpackningsindustrin.


TRANSMISSION
Transformering av förpackningsindustrin


Ny digital teknik kommer att spela en stor roll i transformationen av förpackningsindustrin och den härstammar från den kommersiella tryckindustrin som transformerades under vår senaste lågkonjunktur. Men för att lyckas inom förpackning måste du ändra hela din affärsplan. I den här boken kommer vi att gå igenom de nödvändiga faserna steg för steg.

Här kommer vi att undersöka de väsentliga stegen för att skapa kontakt med varumärkesägare, förståelse för olika kulturer, hållbarhetsfrågor och hur nya förpackningar kommer att minska matsvinnet. Vi analyserar också hur en lågkonjunktur kommer att få upp hastigheten av transmissionen.

Att göra saker i rätt ordning och vid rätt tidpunkt hjälper dig mycket i denna transformation. Skapa din egen berättelse tillsammans med dina kunder, det är en win-win situation. Timing är viktigt, och tidpunkten är nu. Ge dig ut på din mentala resa idag – det blir en spännande åktur.

Beställ boken här


VISIONER & TRANSMISSIONER. 
Tryckeri – en bransch i förändring


”VISIONER & TRANSMISSIONER. Tryckeri – en bransch i förändring” samlar tankar och information kring vad som kommer att ske. Men framför allt kanske det som INTE kommer att ske. Därav kallas boken även "The NOT book". Boken berör tryckeriets utveckling från hantverk till kommunikationsleverantör i både fysisk och digital form och den enorma potential som där väntar.