Visutech

From left: Anders Wulff, Team Leader Labels and Flexible Packaging – Nordics, Visutech, Dennis Artursson, CEO, Boxes & Labels and Kalle Järnfors, Production manager, Boxes & Labels.

Boxes & Labels utökar sin produktionskapacitet och breddar sin närvaro på marknaden genom en investering i BOBST Master M5 från Visutech.

Boxes & Labels, en nyckelspelare inom förpackningsbranschen, meddelar stolt den strategiska investeringen i en toppmodern BOBST Master M5 med 10 färger från sin långvariga partner, Visutech. Detta betydande förvärv ökar inte bara Boxes & Labels produktionskapacitet, det öppnar också dörrar till nya marknader.

Boxes & Labels har tidigare investerat i HP Indigo från Visutech. Denna senaste investering i BOBST Master M5 10 C förstärker de starka banden mellan de två företagen och understryker deras gemensamma åtagande att leverera högkvalitativa och innovativa förpackningslösningar till sina kunder.

Den nyligen förvärvade tryckpressen har utrustning för att kunna producera flerlagsetiketter, laminering, och foliering och är dessutom förberedd för LED curing. Pressen är högt automatiserad (digiflexo) och ger Boxes & Labels möjlighet att möta ett bredare kundbehov och en större marknad

Genom samarbetet med Visutech kan företaget också förlita sig på en pålitlig serviceorganisation känd för sitt professionella och snabba stöd, vilket minimerar driftstopp och säkerställer att de förvärvade maskinerna fungerar optimalt.

Med att kombinera den senaste tekniken med ett starkt partnerskap och strategisk investering positionerar sig Boxes & Labels som en ledande kraft inom förpackningsbranschen, redo att utforska nya horisonter och tillhandahålla mervärde till sina kunder.

”Vår investering i BOBST Master M5 10 C markerar ett centralt ögonblick för Boxes & Labels. Denna toppmoderna tryckpress förbättrar inte bara våra produktionsmöjligheter utan ger oss också den mångsidighet som behövs för att utforska och gripa möjligheter på nya marknader,” säger Dennis Artursson, VD för Boxes & Labels.

BOBST Master M5 med 10 färger.

 

För mer information, vänligen kontakta:
Anders Wulff, Visutech
+46 735 43 00 39
AndersW@visutech.se

Visutech är en av de främsta leverantörerna på den nordiska marknaden när det gäller digitala produktionslösningar för den grafiska branschen. Visutech grundades 1988 och verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Danmark och Finland med huvudkontor i Göteborg.

Visutech har ett heltäckande sortiment av utrustning för civil-, etikett- och förpackningstryck från de mest framstående leverantörerna. Tillsammans med en kompetent serviceorganisation skapas de bästa förutsättningarna för Visutechs kunder. Serviceorganisationen är en av de största inom grafisk industri i Norden vilket garanterar för snabb service och support med bred kompetens och flexibilitet. För mer information se www.visutech.se.

Rulla till toppen