Visutech

Eskils Tryckeri i Borås (tv), Stefan Johansson och Veronica Larsson, Skaraborgs Offset i Skövde (th).

Eskils Tryckeri stärker produktionskapaciteten genom investering i Revoria Press EC1100 från Visutech

Eskils Tryckeri har till sitt nyförvärvade bolag i Skövde, Skaraborgs Offset, förstärkt sitt samarbete med Visutech genom att investera i en ny FUJIFILM Revoria Press EC1100. Denna avancerade tryckpress kommer att installeras under våren i Skövde, vilket i sin tur kommer att stärka företagets produktionskapacitet och möjliggöra att de kan erbjuda ett ännu smartare tryckkoncept till sina kunder.

Revoria Press EC1100 har optimerats för att stödja en omfattande variation av tryckapplikationer med sin mångsidiga efterbehandling och högkvalitativa utskrifter som kännetecknas av hög upplösning och färgmättnad. Maskinen är utrustad med en ”Air Suction Feeder”, bookletmaker med trekniv och fyrkantsrygg för att effektivt producera färdiga trycksaker redo att levereras till kund.

”Skaraborgs Offset fokuserar på att ha en tryckpress med mångsidighet för att producera olika typer av trycksaker, bland annat klammerhäftade broschyrer med målet att leverera förstklassiga resultat till våra kunder. Genom att investera i FUJIFILM Revoria Press EC1100 tar vi ytterligare steg framåt som en ledande aktör inom tryckbranschen och möjliggör produktion av högkvalitativa utskrifter. Vi värdesätter Visutechs serviceorganisation, vilket bidrar till en smidig och effektiv produktionsprocess,” säger Henric Wiklund, VD för Eskils Tryckeri.

Eskils Tryckeri är ett familjeägt bolag med huvudsäte i Borås och ingår i ACG-Koncernen.

 

För mer information, vänligen kontakta:
Patrik Agblad, Visutech
+46 (0)735 07 67 63
PatrikA@visutech.se

Visutech är en av de främsta leverantörerna på den nordiska marknaden när det gäller digitala produktionslösningar för den grafiska branschen. Visutech grundades 1988 och verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Danmark och Finland med huvudkontor i Göteborg.

Visutech har ett heltäckande sortiment av utrustning för civil-, etikett- och förpackningstryck från de mest framstående leverantörerna. Tillsammans med en kompetent serviceorganisation skapas de bästa förutsättningarna för Visutechs kunder. Serviceorganisationen är en av de största inom grafisk industri i Norden vilket garanterar för snabb service och support med bred kompetens och flexibilitet. För mer information se www.visutech.se.

Rulla till toppen