Visutech

HP sätter ny standard inom digitaltryck med avancerad teknik och intelligent automatisering.

Med avancerad teknik och intelligent automation stakar HP ut nya vägar inom digitaltrycket och sätter därmed branschstandarder. Deras senaste lösningar för produktionslinjer borgar för enastående produktivitet och ger digitaltryckningen ekonomiska fördelar i en ny dimension.

Höjdpunkter:

  • Senaste tillägget till HPs sortiment, HP Indigo 120K Digital Press, som erbjuder ledande produktivitet i sin kategori, tillsammans med 18K Digital Press, som kan hantera det mest omfattande utbudet av applikationer som någonsin har producerats med en enda B2 digital press.
  • Introducerar innovativt tillvägagångssätt för digitalt säkerhetstryck med nya HP Indigo 7K Secure Digital Press.
  • HP sätter en ny branschstandard genom att implementera helautomatisering med hjälp av avancerad AI och robotteknik.
  • Med nya förbättringar till HP PageWide-portföljen är HP redo att tackla produktionsutmaningar och öppna upp nya tillväxtmöjligheter för tryckindustrin.

Läs hela pressmeddelandet här.

Visutech är en av de främsta leverantörerna på den nordiska marknaden när det gäller digitala produktionslösningar för den grafiska branschen. Visutech grundades 1988 och verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Danmark och Finland med huvudkontor i Göteborg.

Visutech har ett heltäckande sortiment av utrustning för civil-, etikett- och förpackningstryck från de mest framstående leverantörerna. Tillsammans med en kompetent serviceorganisation skapas de bästa förutsättningarna för Visutechs kunder. Serviceorganisationen är en av de största inom grafisk industri i Norden vilket garanterar för snabb service och support med bred kompetens och flexibilitet. För mer information se www.visutech.se.

Rulla till toppen