Visutech

From left: Patrik Agblad, Visutech, Henrik Hovlind and Daniel Andersson, Karamello.

Karamello stärker sitt varumärke med investering i en FUJIFILM Revoria Press PC1120 från Visutech

Karamello som är en tongivande aktör inom förpackning och branding av reklamgodis, tillkännager sin senaste investering i en FUJIFILM Revoria Press PC1120 från Visutech. Med detta kliv framåt förstärker Karamello sitt varumärke och strävar efter att erbjuda sina kunder ännu mer unika och kreativa förpackningslösningar.

Karamello är specialiserade på förpackning och branding av reklamgodis, vilket gör att de med sin nya Revoria PC 1120 från Visutech adderar mervärde till sina förpackningar. Med Revoria Press PC 1120 kan Karamello erbjuda effekter som guld- och silver-toner och skapa en differentierad produkt för sina kunder.

Den nya maskinen är utrustad med 6 färger och är en avancerad digital tonerpress som erbjuder hög kvalitet med skarpa färger och stor färgrymd.
Möjligheten att använda specialfärger som guld och silver ger enastående kreativa möjligheter och differentiering av utskrifter. Därtill får Karamello en mycket högre produktionskapacitet och ett effektivt flöde. Fujifilms teknik och innovation genomsyrar Revoria Press PC1120 och garanterar pålitlig prestanda samt högkvalitativa utskrifter.

Valet av leverantör, Visutech, är en del av Karamellos strategi för att maximera utvecklingsmöjligheterna.

”Vi ser fram emot de möjligheter till utveckling som Visutech kan erbjuda, både nu och i framtiden,” säger Karamellos VD Henrik Hovlind. ”Visutech är en stark och pålitlig partner som förstår vår verksamhet och kan hjälpa oss på vår fortsatta tillväxtresa.”

För mer information, vänligen kontakta:
Patrik Agblad, Visutech
+46 (0)735 07 67 63
PatrikA@visutech.se

Visutech är en av de främsta leverantörerna på den nordiska marknaden när det gäller digitala produktionslösningar för den grafiska branschen. Visutech grundades 1988 och verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Danmark och Finland med huvudkontor i Göteborg.

Visutech har ett heltäckande sortiment av utrustning för civil-, etikett- och förpackningstryck från de mest framstående leverantörerna. Tillsammans med en kompetent serviceorganisation skapas de bästa förutsättningarna för Visutechs kunder. Serviceorganisationen är en av de största inom grafisk industri i Norden vilket garanterar för snabb service och support med bred kompetens och flexibilitet. För mer information se www.visutech.se.

Rulla till toppen