Visutech

MultiMarketing A/S

MultiMarketing A/S stärker sin tryckkapacitet med HP Indigo etikettpress från Visutech

MultiMarketing A/S, en ledande grossistverksamhet baserad i Kolding, Danmark, tar ett stort steg inom tryckinnovation genom att investera i en avancerad HP Indigo etikettpress från Visutech. Den nya pressen, en uppgradering från HPI 6600 till HPI 6900 med valuepack, är utrustad med 7 färger för att säkerställa högkvalitativ och färgrik etikettproduktion.

Denna strategiska investering befäster MultiMarketing A/S ställning som branschinnovatör och möjliggör för företaget att hantera hela produktionsprocessen internt. Ett ytterligare mål med investeringen för MultiMarketing A/S är att eliminera beroendet av leveranstider från externa producenter och därigenom erbjuda sina kunder snabbare och mer flexibla trycklösningar.

”Investeringen i HP Indigo från Visutech är en nyckelkomponent för att stärka vår inhouse-produktionskapacitet och möta våra kunders behov på ett ännu effektivare sätt. Vi är övertygade om att den ökade färgprecisionen och flexibiliteten hos pressen kommer att ge oss en konkurrensfördel på marknaden,”
säger Palle Østergaard, MD för MultiMarketing A/S.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Dencker, Visutech
+45 5352 2422
HenrikD@visutech.se

Visutech är en av de främsta leverantörerna på den nordiska marknaden när det gäller digitala produktionslösningar för den grafiska branschen. Visutech grundades 1988 och verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Danmark och Finland med huvudkontor i Göteborg.

Visutech har ett heltäckande sortiment av utrustning för civil-, etikett- och förpackningstryck från de mest framstående leverantörerna. Tillsammans med en kompetent serviceorganisation skapas de bästa förutsättningarna för Visutechs kunder. Serviceorganisationen är en av de största inom grafisk industri i Norden vilket garanterar för snabb service och support med bred kompetens och flexibilitet. För mer information se www.visutech.se.

Rulla till toppen