Visutech

Jan-Olof Jungersten and Johan Lidström.

Ny VD på Visutech – Ledarskifte positionerar företaget för framtidens utmaningar

– Efter en framstående karriär på mer än tre decennier, meddelar Visutech Digital AB att dess grundare och CEO, Jan-Olof Jungersten, kommer att lämna över VD-rollen till Johan Lidström. Denna strategiska förändring markerar en ny era för företaget samtidigt som det bygger på en stabil grund av erfarenhet och framgång.

Jan-Olof Jungersten grundade Visutech år 1988 och har sedan dess varit drivande i företagets utveckling och tillväxt. Hans dedikation och vision har varit avgörande för att etablera Visutech som en ledande aktör inom branschen. Efter att ha lett företaget sedan företagets start har Jungersten beslutat att trappa ner från den dagliga driften men kommer att fortsätta bidra som huvudägare och styrelseordförande i koncernen.

Johan Lidström, som har varit en nyckelperson inom företaget i över 10 år, kommer att ta över rollen som VD. Lidström har tidigare arbetat som försäljningschef, och senast som Vice VD, dessa erfarenheter ger honom en bred förståelse för Visutechs verksamhet och dess mål.
  
Jan-Olof Jungersten kommenterar förändringen: ”Efter 35 fantastiska år som VD för Visutech är det med glädje jag lämnar över rodret till Johan Lidström. Hans engagemang och kompetens är en stor tillgång för företaget, och jag är övertygad om att han tillsammans med ledningsteamet och en fantastisk passionerad personal kommer att leda företaget framgångsrikt in i framtiden. Jag ser fram emot att fortsätta stödja Visutech i en mer strategisk koncernroll och bidra till dess fortsatta framgång.”

”Jag är fast övertygad om att kärnan i en framstående organisation ligger i ett samspelt team och starka partnerskap, säger Johan Lidström. Vår framtid kommer att präglas av nära samarbete med våra kunder och partners, där vi strävar efter att fullständigt förstå deras behov. Genom att leverera skräddarsydda lösningar kommer vi inte bara att uppfylla deras förväntningar, utan överskrida dem och etablera långsiktiga och ömsesidigt givande relationer.”

 

För mer information, kontakta:

Johan Lidström, Visutech
+46 (0)735 155 644
JohanL@visutech.se

Jan-Olof Jungersten, Visutech
+46 (0) 705 250 730
Janolofj@visutech.se

Visutech är en av de främsta leverantörerna på den nordiska marknaden när det gäller digitala produktionslösningar för den grafiska branschen. Visutech grundades 1988 och verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Danmark och Finland med huvudkontor i Göteborg.

Visutech har ett heltäckande sortiment av utrustning för civil-, etikett- och förpackningstryck från de mest framstående leverantörerna. Tillsammans med en kompetent serviceorganisation skapas de bästa förutsättningarna för Visutechs kunder. Serviceorganisationen är en av de största inom grafisk industri i Norden vilket garanterar för snabb service och support med bred kompetens och flexibilitet. För mer information se www.visutech.se.

Rulla till toppen