Visutech

Ruter investerar i FUJIFILM Revoria Press EC1100 från Visutech

Ruter AB, ett etablerat tryckeri i Laholm, tillkännager sin senaste investering i en FUJIFILM Revoria Press EC1100 från Visutech, en ledande leverantör av digitala trycklösningar i Norden. Genom denna investering befäster Ruter sitt åtagande att leverera högkvalitativa trycksaker och stärka sin position inom tryckbranschen. Ett av de främsta skälen till valet av leverantör är den möjlighet till partnerskap som kan utvecklas tillsammans med Visutech.


”Vi ser fram emot att växa och utvecklas som partner, och det är något vi känner att vi kan göra med Visutech. Det är en viktig faktor för oss när vi väljer leverantör,” säger Erik Tibell, Prepresschef för Ruter.

 

 

FUJIFILM Revoria Press EC1100, en digital tryckpress som erbjuder högkvalitativa utskrifter med enastående produktionshastighet och mångsidighet. Pressen är utrustad med en XL-feeder i stället för en vanlig, vilket gör det möjligt för Ruter att även köra bannerformat upp till 1200 mm. Dessutom har den en folding unit, vilket gör att de kan producera färdigfalsade folders redo för leverans, både i Z-fals och rull-fals.

 

För mer information, vänligen kontakta:
Patrik Agblad, Visutech
+46 (0)735 07 67 63
PatrikA@visutech.se

Visutech är en av de främsta leverantörerna på den nordiska marknaden när det gäller digitala produktionslösningar för den grafiska branschen. Visutech grundades 1988 och verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Danmark och Finland med huvudkontor i Göteborg.

Visutech har ett heltäckande sortiment av utrustning för civil-, etikett- och förpackningstryck från de mest framstående leverantörerna. Tillsammans med en kompetent serviceorganisation skapas de bästa förutsättningarna för Visutechs kunder. Serviceorganisationen är en av de största inom grafisk industri i Norden vilket garanterar för snabb service och support med bred kompetens och flexibilitet. För mer information se www.visutech.se.

Rulla till toppen