Visutech

FUJIFILM Revoria Press EC1100

Salomonssons Grafiska i Göteborg stärker sin produktion med en investering i FUJIFILM Revoria Press EC1100 från Visutech.

Salomonssons Grafiska, en aktör inom kvalitetstryck i Göteborg, investerar i en FUJIFILM Revoria Press EC1100. Den toppmoderna digitala pressen, planerad att installeras i januari 2024, kommer att markant förstärka Salomonssons Grafiska tryckkapacitet och möjliggöra en ännu mer effektiv hantering av kundernas behov.

FUJIFILM Revoria Press EC1100 erbjuder exceptionell tryckkvalitet och snabb produktion, vilket möjliggör mångsidighet för olika tryckapplikationer. Salomonssons Grafiska ser fram emot att dra nytta av dessa fördelar och att fortsätta erbjuda högkvalitativa tryckprodukter till sina kunder.

Stefan Salomonsson, VD för Salomonssons Grafiska, kommenterar beslutet: ”Vi har en lång och framgångsrik historia med Visutech och är glada över att addera FUJIFILM Revoria Press EC1100 till vår tryckfamilj. Denna investering kommer att ytterligare stärka vår produktionskapacitet och möjliggöra snabbare leveranser till våra kunder.”

 

För mer information, kontakta:
Patrik Agblad, Visutech
+46 (0)735 07 67 63
PatrikA@visutech.se

Visutech är en av de främsta leverantörerna på den nordiska marknaden när det gäller digitala produktionslösningar för den grafiska branschen. Visutech grundades 1988 och verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Danmark och Finland med huvudkontor i Göteborg.

Visutech har ett heltäckande sortiment av utrustning för civil-, etikett- och förpackningstryck från de mest framstående leverantörerna. Tillsammans med en kompetent serviceorganisation skapas de bästa förutsättningarna för Visutechs kunder. Serviceorganisationen är en av de största inom grafisk industri i Norden vilket garanterar för snabb service och support med bred kompetens och flexibilitet. För mer information se www.visutech.se.

Rulla till toppen