Visutech

Sandéns Security Printing AB fördjupar sitt samarbete med Visutech och investerar i printbars system från Fujifilm på Drupa

Sandéns Security Printing AB är glada att meddela sin senaste investering under Drupa-mässans första dag, en investering i 42K Printbar system från Fujifilm, en unik lösning som kommer att integreras i befintlig hårdvara på plats i Sandéns produktion.

Med 42K Printbar från Fujifilm får Sandéns Security Printing AB möjlighet att ytterligare optimera flödet med hög uptime, hög kvalitet och en säker tillgång till service och reservdelar. Systemet bygger på branschledande Samba printbars och erbjuder en skalbar uppsättning imprinting-lösningar som kan anpassas för en mängd olika tryck- och industriapplikationer.

Imprinting-lösningen byggs på beställning och kan anpassas helt och hållet efter kundens behov och integreras i befintlig plattform eller som fristående lösning och kan användas för både Monochrome- och CMYK-applikationer med hög kvalitet.

”Vi ser fram emot att implementera Printbars system i vår produktion,” säger Martin Sandén, VD på Sandéns Security Printing AB. ”Denna investering är oerhört viktig för att trygga fortsatt hög leveranssäkerhet till våra kunder”

För mer information, vänligen kontakta:
Patrik Agblad, Visutech
+46 (0)735 07 67 63
PatrikA@visutech.se

Visutech är en av de främsta leverantörerna på den nordiska marknaden när det gäller digitala produktionslösningar för den grafiska branschen. Visutech grundades 1988 och verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Danmark och Finland med huvudkontor i Göteborg.

Visutech har ett heltäckande sortiment av utrustning för civil-, etikett- och förpackningstryck från de mest framstående leverantörerna. Tillsammans med en kompetent serviceorganisation skapas de bästa förutsättningarna för Visutechs kunder. Serviceorganisationen är en av de största inom grafisk industri i Norden vilket garanterar för snabb service och support med bred kompetens och flexibilitet. För mer information se www.visutech.se.

Rulla till toppen