Visutech

Tomas Eklund TMG Stockholm
Tomas Eklund, VD för TMG Stockholm

TMG Stockholm investerar i två nya Revoria Press EC1100 från Visutech

Taberg Media Group, en av de främsta leverantörerna av grafiska produkter och tjänster i Sverige, bekräftar sitt fortsatta samarbete med Visutech genom att investera i två nya Revoria Press EC1100-tryckpressar. Under november månad kommer Visutech att installera pressarna i TMG Stockholms lokaler i Bromma.

TMG Stockholm har under en lång tid haft ett nära samarbete med Visutech som bygger på förtroende och en djup tilltro till Visutechs pålitliga serviceorganisation. Detta starka partnerskap har spelat en avgörande roll i Taberg Media Groups beslut att investera i maskinutrustning från Visutech. Taberg Media Group-koncernen har sedan tidigare fyra HP Indigo-pressar, efterbehandlingsutrustning från C.P. Bourg och nu även två Revoria Press EC1100 från Fujifilm.

Revoria Press EC1100 har optimerats för att stödja en stor bredd av applikationer med sin mångsidiga efterbehandling och högkvalitativa utskrifter med hög upplösning och färgmättnad. Båda maskiner är utrustade med ”Air Suction Feeder” och bookletmaker med trekniv och fyrkantsrygg för att kunna producera färdiga trycksaker som är redo att levereras till kund.

Tomas Eklund, VD för TMG Stockholm, uttryckte sin entusiasm för investeringen och Visutech: ”Anledningen till att vi valde Visutech beror till stor del av deras fantastiska serviceorganisation. Vårt långvariga samarbete är ett bevis på deras hängivenhet och engagemang för att hjälpa oss att uppnå våra mål. Tonersegmentet är en viktig del i våra affärer och vi är övertygade om att denna investering kommer att möjliggöra fortsatt leverans av trycksaker med rätt kvalité i rätt tid till våra kunder.”

Visutech är en av de främsta leverantörerna på den nordiska marknaden när det gäller digitala produktionslösningar för den grafiska branschen. Visutech grundades 1988 och verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Danmark och Finland med huvudkontor i Göteborg.

Visutech har ett heltäckande sortiment av utrustning för civil-, etikett- och förpackningstryck från de mest framstående leverantörerna. Tillsammans med en kompetent serviceorganisation skapas de bästa förutsättningarna för Visutechs kunder. Serviceorganisationen är en av de största inom grafisk industri i Norden vilket garanterar för snabb service och support med bred kompetens och flexibilitet. För mer information se www.visutech.se.

Rulla till toppen