Visutech

Träffa Visutech på Drupa och få det senaste inom tryckteknik!

Visutechs team är nu på plats på Drupa och redo att välkomna dig!

Ledd av försäljningschef Johan Gustafsson, tillsammans med Robert Karlsson, Max Liljegren, Anders Wulff, Johan Lidström, Patrik Agblad och Jan-Olof Jungersten, är vi glada att få visa upp våra partners imponerande produktportfölj – från den digitala till den analoga världen och allt däremellan.

Kom och utforska de senaste innovationerna inom tryckteknik och upptäck hur vi kan hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå.

 

Visutech är en av de främsta leverantörerna på den nordiska marknaden när det gäller digitala produktionslösningar för den grafiska branschen. Visutech grundades 1988 och verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Danmark och Finland med huvudkontor i Göteborg.

Visutech har ett heltäckande sortiment av utrustning för civil-, etikett- och förpackningstryck från de mest framstående leverantörerna. Tillsammans med en kompetent serviceorganisation skapas de bästa förutsättningarna för Visutechs kunder. Serviceorganisationen är en av de största inom grafisk industri i Norden vilket garanterar för snabb service och support med bred kompetens och flexibilitet. För mer information se www.visutech.se.

Rulla till toppen