Visutech

Johan Lidström, Visutech

Visutech stärker sin marknadsposition och produktutbud genom samarbete med Fujifilm

Visutech, ledande leverantör av digitala produktionslösningar för den grafiska branschen i Norden, är glada över att meddela en expansion av sitt produktutbud genom ett samarbete med Fujifilm. Detta samarbete kommer att omfatta ett bredare spektrum av tjänster, från service till förbrukningsvaror och tryckteknologier. Genom att integrera Fujifilm i sin portfölj kan Visutech ännu bättre tillgodose kundernas behov och erbjuda en komplett lösning för den grafiska marknaden.

Visutech strävar efter att vara en lyhörd partner i en bransch där olika behov och krav existerar samtidigt, därför breddar Visutech nu sitt utbud med fler teknologier för att kunna erbjuda ett flertal lösningar för diverse behov och applikation till bästa kostnad, lönsamhet och kvalitet.

Genom att bredda sitt utbud av förbrukningsvaror samt digitala och analoga produktionslösningar kommer Visutech kunna erbjuda nya och ännu fler helhetslösningar till sina kunder med fokus på miljövänliga och kostnadseffektiva alternativ. Visutech kommer att kunna erbjuda en bred produktportfölj från Fujifilm, inklusive förbrukning, färg, printbars samt inkjet- och tonermaskiner.

Visutech, med sin Pan-Nordiska närvaro och lokal personal i Sverige, Norge, Danmark och Finland, är väl positionerade för att effektivt betjäna och stödja fler kunder i regionen. Genom ett centralt logistikcenter, strategiskt placerat för snabb leverans till hela området, kan Visutech säkerställa smidiga och effektiva leveranser.

För att vidare stärka sin position som kunskapsledare nysatsar Visutech ytterligare i sitt democenter genom att installera flera spännande teknologier. Visutechs uppskattade Digital Academy, laddas nu med nya utbildningar allt för att inspirera och öka våra kunders kunskap inom den grafiska branschen.

Med fokus på miljö, applikation och lönsamhet fortsätter Visutech sitt nära samarbete med kunder och marknad för att erbjuda innovativa lösningar som möter nya krav och möjligheter inom den grafiska branschen.

Vi är oerhört glada över det nya samarbetet med Fujifilm, vilket ger oss möjligheten att utvidga vårt produktutbud och erbjuda våra kunder ett ännu bredare spektrum av tjänster och tryckteknologier. Genom att integrera Fujifilm i vår portfölj kan vi ännu bättre uppfylla våra kunders varierande behov och erbjuda en komplett lösning för den grafiska marknaden, säger Johan Lidström, Vice President & COO på Visutech.

 

För mer information kontakta:

Johan Lidström
Visutech
+46 (0)735 155 644
JohanL@visutech.se

Visutech är en av de främsta leverantörerna på den nordiska marknaden när det gäller digitala produktionslösningar för den grafiska branschen. Visutech grundades 1988 och verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Danmark och Finland med huvudkontor i Göteborg.

Visutech har ett heltäckande sortiment av utrustning för civil-, etikett- och förpackningstryck från de mest framstående leverantörerna. Tillsammans med en kompetent serviceorganisation skapas de bästa förutsättningarna för Visutechs kunder. Serviceorganisationen är en av de största inom grafisk industri i Norden vilket garanterar för snabb service och support med bred kompetens och flexibilitet. För mer information se www.visutech.se.

Rulla till toppen