Visutech

Service & Support​

Som ledande aktör inom grafiska branschen, erbjuder Visutechs serviceorganisation sina tjänster till hela Norden. Vår målsättning är att leverera högkvalitativt stöd till våra kunder varje dag. Vi förstår vikten av att ha en pålitlig partner som kan lösa problem snabbt och effektivt, och det är därför vi strävar efter att vara just den partnern för dig.

Vårt fokus är alltid att tillgodose våra kunders bästa intressen. Vi förstår att varje kund är unik med sina egna behov och utmaningar, och därför skräddarsyr vi våra tjänster för att passa just dig.

Operational Center (OPC)

Visutechs Operativa Center är din förstahandskälla för alla ärenden. Genom ett nära samarbete med våra tekniker och försäljningsteam hjälper vi dig med allt från installationer, utbildning och beställning av reservdelar till rapportering av problem och andra service-relaterade frågor.

Visutech Remote
Support Team

Som din pålitliga partner är vi redo att hantera alla dina problem snabbt och effektivt. Med vår höga kompetens och flexibilitet adresserar vi dina unika behov och utmaningar med precision.

Serviceavtal

Enkelhet är nyckeln till framgångsrik verksamhet med oss. Därför erbjuder vi ett brett utbud av serviceavtal till en fast månadskostnad. Oavsett nivå du väljer kan du lita på att vi alltid strävar efter att ge dig bästa möjliga service.

Service App

Felrapporter görs genom vår Service App. En tekniker från Visutech Remote Support kommer att kontakta dig och initiera felsökningsprocessen.

Installation och service av certifierade tekniker

Rulla till toppen