Visutech

Bourg Binder BB3002 PUR-C / BB3002 EVA Hot melt

Bourg Binder BB3002 PUR-C en limbindare som är både kostnadseffektiv och högpresterande. C.P. Bourg sätter en global milstolpe genom att anta det kompakta limsystemet PUReONETM med applikator från Nordson – det första i sitt slag. 

Upplev ökad produktivitet med mindre rengöring och förkortade start-/stopp-tider. Njut av produktionsflexibilitet eftersom bokbindaren automatiskt justerar sig efter tjockleken på varje jobb, upp till 60 mm. Det användarvänliga färgpekskärmsgränssnittet (GUI) övervakar alla funktioner och säkerställer enkel användning. Dessutom leder integrationen till lägre produktionskostnader genom att minimera spill och limanvändning. 

BB3002 PUR-C, med en limsmältare på 2 till 4 kg, är ett idealiskt val för tryckning på begäran av färgböcker, inklusive inbundna fotoböcker. För snabb produktion av utdelningsmaterial erbjuder BB3002 PUR-C möjligheten att byta till EVA/hot melt-limsystemet. Ta din limbindning till nästa nivå med den innovativa kombinationen av C.P. Bourg och Nordsons teknologier i BB3002 PUR-C. 

Bourg Binder BB3002 EVA revolutionerar produktionen av inbundna böcker med sin användarvänliga design och toppmoderna funktioner. Med färgpekskärmsgränssnittet (GUI) hanteras en bred variation av bokstorlekar, från små kvadratiska böcker till stora anpassade format. Perfekt för on-demand applikationer, den producerar från 2 till 600 ark (med 90 g/m²) på rekordtid och anpassar sig automatiskt till tjockleken på varje jobb. Med en topphastighet på 650 cykler per timme utmärker den sig genom effektivitet. 

Rulla till toppen