Visutech

Visioner & Transmissioner

Jan-Olof Jungersten är Styrelseordförande och grundare av Visutech och har över 35 års erfarenhet inom den grafiska branschen. Transformationen inom förpackningsindustrin blir hans femte yrkesmässiga transformation efter mobiltelefon, hemmadator, satellit-tv och kommersiellt tryck.

Jan-Olof drivs av en passion för transmissioner och en kärlek till lågkonjunkturer. Den kärleken och passionen har drivit honom till att skriva om sina visioner.

Jan-Olof har skrivit tre böcker, varav den senaste utkom 2018 och handlar om nästa stora transformation – Förpackningsindustrin.

Visionsböckerna

VISIONSBOKEN

Visutech grundades 1988 med en vision om den nära förestående transformeringen av den grafiska branschen. En vision som sträckte sig över vad som var på väg att hända och, kanske ännu viktigare, vad som inte skulle inträffa, och detta har dokumenterats och sammanställts i en bok om visionen. Den här upplagan förblir oförändrad sedan 1996 och hålls i sitt ursprungliga skick.

VISIONER & TRANSMISSIONER. Tryckeri – en bransch i förändring

”VISIONER & TRANSMISSIONER. Tryckeri – en bransch i förändring” samlar tankar och information kring vad som kommer att ske. Men framför allt kanske det som INTE kommer att ske. Därav kallas boken även "The NOT book". Boken berör tryckeriets utveckling från hantverk till kommunikationsleverantör i både fysisk och digital form och den enorma potential som där väntar.

TRANSMISSION – Transform the Packaging industry

Ny digital teknik kommer att spela en stor roll i transformationen av förpackningsindustrin och den härstammar från den kommersiella tryckindustrin som transformerades under vår senaste lågkonjunktur. Men för att lyckas inom förpackning måste du ändra hela din affärsplan. I den här boken kommer vi att gå igenom de nödvändiga faserna steg för steg.
Rulla till toppen